SPALAREA MASINILOR
•    Spalarea exterioara consta in prespalare, aplicare spuma activa, spalarea spumei, aplicare ceara , clatirea cearei, aplicare solutie pentru jante, spalarea presurilor, stergerea pragurilor, stergerea masinii, tratament pentru roti si genti totul in 15 minute.

•    Spalarea interioara: aspiram interiorul masinii, aplicam un parfum discret, care ajuta la indepartarea prafului, si ofera un parfum placut masinii, aplicam tratament special pentru bordul masini dar si pentru elementele din plastic din interior, stergerea geamurilor interior-exterior, la cerere aplicam si silicon. Iarna ghederele sunt tratate cu solutie antigel si suflarea cu aer comprimat la sistemele de inchidere a masinii.

In ce consta spalarea:

Spalare exterioara - prespalare, aplicare spuma activa, ceara pentru suprafata caroseriei, aplicare solutie speciala pentru genti, spalarea presuriilor cu spuma activa, stergerea sau aspirarea acestora, spalarea si uscarea caroseriei, stergerea praguriilor si ghederiilor, tratament anvelopa.

Jet - caroseriei cu jet de apa, stergerea geamuriilor si oglinziilor, tratament anvelopa.

Spalare interioara - - stergerea prafului si noroiului din interiorul masinii (bord, usi, consola centrala), silicon la cerere, aspirare aplicand un parfum discret, curatarea geamuriilor exterior si interior, tratament special pentru partea plastica al praguriilor, in timpul iernii tratament cu glicerina pentru ghederi, curatarea bordului cu solutie speciala.

Spalare motor - se efectueaza numai pe raspunderea clientului - spalarea motorului cu jet de apa, aplicand spuma activa si solutie speciala pentru degresarea motorului.

Cozmetizare tapiterie - curatirea totala a interiorului masinii, plafon, usi, scaune, podea, bord, portbagaj. Pentru aceste servicii este nevoie de programare si se efectueaza in special in cursul saptamanii, durata find de 4 -5 ore.

Cozmetizare caroserie - - aplicare polis si ceara pe suprafata caroseriei cu ajutorul aparatului de polisat. Pentru aceste servicii este nevoie de programare si se efectuaza in special in cursul saptamanii, durata find de 2 - 3 ore. 
GALERIE FOTO
NEWSLETTER

CONTACT
adresa Str. Transilvaniei nr.158, Sangeorgiu de Mures, Mures, Romania
telefon MASINI: +40 371 143 031 | COVOARE: +40 799 998 899
orar LUNI - SAMBATA: 08-20 | DUMINICA: 06-15
mail office@mississippi.ro