Daca ai abtibildul cu Mississippi lipit pe masina beneficiezi
   de 20% reducere la toate tipurile de spalat!
   Oferta de pret
    Mississippi Car Wash
Oferta de pret
Mississippi Carpet Wash
Daca doresti cosmetizare completa la masina, ai posibilitatea
sa obtii si masina de schimb.
Pentru PROGRAMARE Click aici!
Despre noi
De mai mult de 10 ani, Spalatoria Auto Mississippi va aduce calitatea asteptata atat in viata Dvs., cat si in viata masinii Dvs. Va multumim, ca ati ales spalatoria noastra si ne-ati acordat increderea, de a va ingriji autoturismul. 
Pentru noi calitatea conteaza!
Spalatoria Auto Mississippi si-a inceput activitatea in anul 1997, cu scopul de a executa la cel mai inalt nivel de calitate lucrari de spalare, curatare, intretinere si cosmetizare auto. 
Cu o mica echipa de profesionisti si cu materiale de calitate superioara, si dupa 13 ani incercam sa satisfacem exigenta tuturor clientilor, asigurand serviciile de calitate asteptate de Dvs. 
Va punem la dispozitie doua boxe pentru spalari de masini, incepand de la categoria autoturisme, pana la microbuse de 18 persoane sau autoutilitare de aceasi marime.
Fie spalat exterior sau curatare interioara, sau chiar spalarea covoarelor, colegii nostri au grija ca clientii sa fie intotdeauna multumiti.
Numele ne obliga, asadar la noi nu numai masina ci si dumneavoastra puteti sa va simtiti bine. Avem bar cu aer conditionat, unde puteti servi o cafea delicioasa pana cand masina este rasfatat la spalat
avem si un serviciu nou, un salon de infrumusetare si masaj, care si-a primit locul deasupra spalatoriei. Deci, daca va programati din timp puteti sa va relaxati la masaj in timp ce masina este la spalat!
Spalatoria de masini Mississippi este unica din Romania care isi asuma Garantia de ploaie, si unica din judetul Mures unde se umple gratuit lichidul de parbriz.
Spalatoria noastra este singura din judet unde angajatii de doua ori pe an participa la traininguri si cursuri de dezvoltare.
Folosim produse care in timp ce curata masina ii ofera si protectie atat la roti, la ghedere cat si la portiunile cu chrome si nichel.
Suntem o echipa tanara, dinamica si iubim masinile. Ne dezvoltam incontinuu.
Misiunea noastra este ca sa putem oferii satisfacere atat clientilor cat si masinilor acestora.
 
Recomandarile noastre principale:
 
  • Daca ai abtibildul cu Mississippi lipit pe masina, beneficiezi de 20% reducere la toate tipurile de spalat.
  • Daca doresti cosmetizare completa la masina ai posibilitatea sa obtii si masina de schimb.
 
Parteneri
Clienti
Pe cei care sustinem
Gradinita Stefania
Gradinita Randunica
NEWSLETTER

CONTACT
adresa Str. Transilvaniei nr.158, Sangeorgiu de Mures, Mures, Romania
telefon MASINI: +40 371 143 031 | COVOARE: +40 799 998 899
orar LUNI - SAMBATA: 08-20 | DUMINICA: 06-15
mail office@mississippi.ro